måndag, oktober 19th, 2015

Jobba hos oss

Vi är en växande verksamhet som gärna tar emot intresseanmälningar för jobb och uppdrag hos oss.

Vi är en arbetsplats där viljan att ta hand om varandra och att ha kul tillsammans på jobbet står högt på agendan. Nyfikenhet, öppenhet och ansvar är några av våra ledord och vår vilja är att vara en av Värmlands bästa arbetsplatser.

Vi på Nordic Medtest AB har en passion och ett uppdrag att utföra testning och kvalitetssäkring av e-tjänster och IT-infrastruktur inom vård och omsorg. Vi arbetar med samtliga aktörer såsom myndigheter, landsting, kommuner, privata vårdgivare, leverantörer och innovatörer. Vi är ett dotterbolag till Inera AB som i sin tur ägs av samtliga landsting, regioner och kommuner och vi har därigenom ett nationellt kvalitetssäkringsuppdrag.

För vårt uppdrag har vi utarbetat en egen testmetodik som hjälper oss att utvärdera olika aspekter av testobjektens kvalitet. Vi tillhandahåller testrelaterade tjänster i alla faser under ett IT-systems livscykel, där vi främst fokuserar på de fyra områdena interoperabilitet, användbarhet, informationssäkerhet och lagar & förordningar.
Exempel på tjänster är användbarhetstestning, testledning, testautomatisering, certifiering, testmiljö, testdata, utvecklingsstöd och expertrådgivning.

Vi har ett väl utvecklat ledningssystem för både informationssäkerhet och kvalitet och är certifierade enligt ISO 27001 och ISO 9001.Vi sysselsätter idag ca 40 personer och är en expanderande verksamhet.

När vi har lediga tjänster lägger vi upp annonserna här. Vi är alltid intresserade av nya, trevliga och duktiga medarbetare som vill jobba som testare och testledare, även när vi inte har några annonser ute. Varmt välkommen att skicka in ditt CV eller att kontakta oss.

info@nordicmedtest.se