fredag, februari 24th, 2017

Teknisk Testare till Nordic Medtest

Bli en del av en arbetsplats där viljan att ta hand om varandra och att ha kul tillsammans på jobbet står högt på agendan. Nyfikenhet, öppenhet och ansvar är några av våra ledord och vår vilja är att vara en av Värmlands bästa arbetsplatser.

Vi på Nordic Medtest AB har en passion och ett uppdrag att utföra testning och kvalitetssäkring av e-tjänster och IT-infrastruktur inom vård och omsorg. Vi arbetar med samtliga aktörer såsom myndigheter, landsting, kommuner, privata vårdgivare, leverantörer och innovatörer.
Vi är ett dotterbolag till Inera AB som i sin tur ägs av samtliga landsting, regioner och kommuner och vi har därigenom ett nationellt kvalitetssäkringsuppdrag.

För vårt uppdrag har vi utarbetat en egen testmetodik som hjälper oss att utvärdera olika aspekter av testobjektens kvalitet. Vi tillhandahåller testrelaterade tjänster i alla faser under ett IT-systems livscykel, där vi främst fokuserar på de fyra områdena interoperabilitet, användbarhet, informationssäkerhet och lagar & förordningar.
Exempel på tjänster är användbarhetstestning, testledning, testautomatisering, certifiering, testmiljö, testdata, utvecklingsstöd och expertrådgivning.

Vi har ett väl utvecklat ledningssystem för både informationssäkerhet och kvalitet och är certifierade enligt ISO 27001 och ISO 9001.

Vi sysselsätter idag ca 40 personer och är en expanderande verksamhet.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer som teknisk testare att arbeta enskilt eller i team med testning i våra uppdrag. Det omfattar att sätta sig in i kunders behov för att kunna förstå vad som är viktigt att testa. Du kommer att jobba både med utforskande testning för att förstå tjänsten/produkten och vidare att utveckla automatiserade tester som är förvaltningsbara.
Du är med och bidrar till att våra uppdrag levereras med moderna tekniska plattformar som stöttar både utforskande och automatiserad testning. Det omfattar att bygga upp och förvalta testramverk, samt implementera logganalys-verktyg och CI/CD-verktyg.
Testning på Nordic Medtest innebär ofta en blandning av utforskande testning och automatiserade regressionstester, där du bidrar till att identifiera behov och implementera verktygsstöd som underlättar arbetet i båda fallen.

Du kommer även i ditt arbete att vara med och bidra till att vår DevOps-kultur är levande och utvecklas. Och du kommer att bidra till att våra uppdrag levereras i en agil anda.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av testautomatisering för REST/SOAP-gränssnitt
 • Erfarenhet av testautomatisering för webb-gränssnitt      (Selenium/Cucumber/Cypress eller motsvarande)
 • Erfarenhet av utforskande testning

Vi tror även att du har:

 • Erfarenhet av agilt arbete
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling som programmerare
 • Erfarenhet av versionshantering och verktyg kring detta
 • Erfarenhet av arbete i både Linux/Unix och Windowsmiljöer
 • Erfarenhet av CI/CD-verktyg

Meriterande är:

 • Erfarenhet av containerbaserade miljöer / microservices (t.ex. Openshift)
 • Erfarenhet av att sätta upp och förvalta testmiljöer
 • Erfarenhet av Git/Gitlab (eller motsvarande)
 • Erfarenhet av Jenkins
 • Erfarenhet av databaser (sql/nosql)
 • Erfarenhet av Atlassians produktsvit
 • Erfarenhet av molnplattformar (AWS/Azure/GCE/eller motsvarande)
 • Erfarenhet av DevOps-arbete

Som person har du mycket god samarbetsförmåga och agerar med en affärsmässighet och initiativkraft. Du är flexibel, jobbar strukturerat och med ett stort ansvarstagande för uppgiften. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts löpande.

Ansökan

Ansökan skall skickas till info@nordicmedtest.se 

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta Henrik Emilsson mobil 0733-802429 eller mail henrik.emilsson@nordicmedtest.se 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Nordic Medtest tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.