fredag, februari 24th, 2017

Testledare till Nordic Medtest

Bli en del av en arbetsplats där viljan att ta hand om varandra och att ha kul tillsammans på jobbet står högt på agendan. Nyfikenhet, öppenhet och ansvar är några av våra ledord och vår vilja är att vara en av Värmlands bästa arbetsplatser.

Vi på Nordic Medtest AB har en passion och ett uppdrag att utföra testning och kvalitetssäkring av e-tjänster och IT-infrastruktur inom vård och omsorg. Vi arbetar med samtliga aktörer såsom myndigheter, landsting, kommuner, privata vårdgivare, leverantörer och innovatörer.
Vi är ett dotterbolag till Inera AB som i sin tur ägs av samtliga landsting, regioner och kommuner och vi har därigenom ett nationellt kvalitetssäkringsuppdrag.

För vårt uppdrag har vi utarbetat en egen testmetodik som hjälper oss att utvärdera olika aspekter av testobjektens kvalitet. Vi tillhandahåller testrelaterade tjänster i alla faser under ett IT-systems livscykel, där vi främst fokuserar på de fyra områdena interoperabilitet, användbarhet, informationssäkerhet och lagar & förordningar.
Exempel på tjänster är användbarhetstestning, testledning, testautomatisering, certifiering, testmiljö, testdata, utvecklingsstöd och expertrådgivning.

Vi har ett väl utvecklat ledningssystem för både informationssäkerhet och kvalitet och är certifierade enligt ISO 27001 och ISO 9001.

Vi sysselsätter idag ca 40 personer och är en expanderande verksamhet.

 

Arbetsbeskrivning

Som testledare kommer du att jobba nära kund och planera samt koordinera de testaktiviteter som behöver utföras, ha kontinuerlig dialog med kunder och rapportera status till olika intressenter. Du implementerar Nordic Medtests testfilosofi och testmetod i uppdragen. Som testledare ansvarar du för fördelningen av arbetsuppgifter i teamet och gör regelbunden uppföljning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Minst 5 års erfarenhet inom testning och testledning
 • God erfarenhet från kravhantering
 • Bred testerfarenhet inom olika testmetoder
 • Stort driv i arbetet
 • Erfarenhet av nära kundrelationer
 • Erfarenhet från agilt arbete
 • Erfarenhet från releasehantering och arbete nära utvecklare

Meriterande är:

 • Tidigare arbete inom e-hälsa
 • Tidigare arbete med Soap och REST
 • Erfarenhet från Confluence och JIRA 
 • Erfarenhet från nationell infrastruktur och nationella e-tjänster inom vård och omsorg
 • Erfarenhet och teknisk kunskap kring testverktyg och testmiljöer
 • Erfarenhet från projektledning

Gott ordningssinne och god kommunikativ förmåga samt att vara orädd för nya utmaningar, är nödvändigt för att klara uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Karlstad (annan placering kan övervägas och diskuteras)
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts löpande.

Ansökan

Ansökan skall skickas till info@nordicmedtest.se

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta teamledare Robert Magnusson 070-304 97 16 eller mail robert.magnusson@nordicmedtest.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Nordic Medtest tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.